PROJECT96
Heb je een briljant idee? Mail me, ik ben nieuwsgierig zoals je weet ;)

Email: celine@project96.nl

Volg PROJECT96 op:
Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
www.project96.nl | aanbod
17558
page-template-default,page,page-id-17558,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ONDERWEG

Al lopend op jouw pad zijn er wellicht momenten waarop je een frisse blik kunt gebruiken. De online cursus kan dan een uitkomst zijn, maar ik kan hem je ook persoonlijk bieden. En wel op twee manieren.

DE BOOST-SESSIE

Tweeënhalf uur één-op-één, in Leiden. Intensief werken aan je droom, verlangen of andere specifieke vraag. Ik maak onder meer gebruik van gespreksvormen, visualisatie, creatieve opdrachten én leer je luisteren naar wat je lichaam je vertelt.

*

Met de tips en tools uit de sessie kun je minstens drie maanden vooruit!

HET JAARTRAJECT

Een jaar lang leven vanuit nieuwsgierigheid! Iets voor jou als je op zoek bent naar een gebalanceerd, avontuurlijk (ja, die twee kunnen samen gaan) leven op jouw voorwaarden.

*

Maar let op: ik neem je niet aan je handje mee. Ik ben er wél om je van inspiratie te voorzien, te prikkelen en je misschien zelfs wel uit de tent te lokken :).  

WAT ANDEREN ZEGGEN

Over de boost-sessie:

“Het heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht, omdat de sessie op alle vlakken input heeft gegeven. Zowel op het gebied van mijn droom (waar ik naar toe wil), als het een plaatsje geven waar ik vandaan kom en hoe ik mijn karakter in deze kan inzetten en loslaten.”

Over mij:

“Ik had meteen het gevoel dat ik in een veilige setting was, en je brengt dingen ook met humor. De sessie ging over belangrijke dingen, maar wel op een luchtige, positieve en inspirerende manier.

Wat ik ook positief vind, is jouw achtergrond; de combinatie van studies en werkervaring. Vaak heeft iemand of het een of het ander waardoor je als ‘coachee’ het idee krijgt dat iemand niet alle facetten begrijpt/kent, en jij hebt die kennis en ervaring juist wél.”

NA EEN

BOOST-SESSIE:

…sta je sterker & weet je dieper

…is het makkelijker om bij het maken van keuzes dicht bij jezelf te blijven

…is de eerste concrete stap richting je droom helder

Jouw investering: 300 euro incl. BTW.

Locatie: Leiden

Iets voor jou? Mail me!

DOE HET JAARTRAJECT ALS JE:

…nieuwsgierig bent naar jezelf en wat het leven je te bieden heeft

…écht wilt gaan staan voor wie je bent

…zin hebt in een verrassend jaar vol groei

Een op maat gemaakte ontdekkingsreis langs al je zintuigen met:

* een boost-sessie als aftrap

* 6 vervolgafspraken van anderhalf uur

* een boost-sessie als afsluiting

* mijn tussentijdse bereikbaarheid via mail of app

Jouw investering: 2000 euro incl. BTW

Slechts twee plekken beschikbaar

Meer weten? Mail me!

IK BEN…

…Céline Leijnen-de Bont (1979).

Ik ben afgestudeerd in het gezondheidsrecht, werd later alsnog arts en specialiseerde me in de acupunctuur. Maar eigenlijk ben ik nu pas op mijn plek: als coach en oprichter van PROJECT96. Mijn weg was dus niet recht. Verre van zelfs. Anderen begrepen dat niet altijd, dat vond ik lastig. Ik leerde daardoor te vertrouwen op mezelf, op wat goed voelt. Vanuit die verbinding met mijn lijf en met een hoofd vol kennis en inspiratie, ga ik nieuwsgierig mijn hart achterna. Dat gun ik jou ook. Dromen heb je niet voor niks – als je iets écht wilt, zijn er altijd mogelijkheden!

IK GELOOF…

…in mensen; dat kleine stapjes in de juiste richting een groot positief gevolg kunnen hebben; dat het het altijd waard is je dromen na te jagen.

IK HOUD VAN…

…een ontwakende stad in de zomer; avonturen; spelen met verf op een zelfgemaakt doek; spontaan aanschuivende gasten aan een goed gevulde eettafel; hard zingend stampen in plassen; zussenweekend; de kleuren in de lucht bij een ondergaande zon; in stilte genieten van de lachsalvo’s op familieavonden; een uitgelaten middag op het strand met harde wind, een voetbal en de vier leukste mannen die ik ken.

IK BEN OOK…

…als coach betrokken bij zowel het coachcafé als het carrièrecafé van de Universiteit Leiden

…te vinden in het boek “Als ik de baas zou zijn van de zorg”.

GRATIS E-BOOK!

Op (on)regelmatige basis

een dosis inspiratie in je inbox?

Meld je nu aan en je

ontvangt ook direct mijn gratis e-book

De Wereld Draait Wél Om Jou.

*

7 waardevolle tips

om dicht bij jezelf te blijven;

dan ben je immers op je best.