PROJECT96
Heb je een briljant idee? Mail me, ik ben nieuwsgierig zoals je weet ;)

Email: celine@project96.nl

Mijn belevenissen volgen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
aanbod
17558
page-template-default,page,page-id-17558,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

ONDERWEG

Al lopend op jouw pad zijn er wellicht momenten waarop je een frisse blik kunt gebruiken. De online cursus kan dan een uitkomst zijn, maar ik kan hem je ook persoonlijk bieden.

DE POWER-CALL

Een uur lang mijn creatieve brein en open vizier tot je beschikking. Jij brengt jouw belangrijkste vraag van het moment in en samen onderwerpen we die aan een grondig onderzoek. Ik stem af en stel vragen, waardoor de essentie snel bloot ligt. Reken maar dat deze aanpak op meerdere vlakken dingen voor je in beweging brengt!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Over mij:

“Ik had meteen het gevoel dat ik in een veilige setting was, en je brengt dingen ook met humor. Het ging over belangrijke dingen, maar wel op een luchtige, positieve en inspirerende manier.

Wat ik ook positief vind, is jouw achtergrond; de combinatie van studies en werkervaring. Vaak heeft iemand of het een of het ander waardoor je als ‘coachee’ het idee krijgt dat iemand niet alle facetten begrijpt/kent, en jij hebt die kennis en ervaring juist wél.”

PLAN EEN POWER-CALL ALS JE:

…behoefte hebt aan een helikopter view, een oordeelloze frisse blik die je helpt zien wat wél kan

…het gevoel hebt in cirkeltjes te lopen, moeite hebt een bepaalde beslissing te nemen, merkt dat je hoofd en hart botsen – kortom dat het niet stroomt

…bloedeerlijk tegen jezelf durft te zijn

Jouw investering: 75 euro incl. BTW

Doen? Mail me!

IK BEN…

Céline Leijnen-de Bont (1979); nieuwsgierig naar het leven en altijd open voor nieuwe perspectieven. Van origine ben ik arts-acupuncturist, maar ik bleek zonder naalden beter in mijn element. Ik maak gebruik van de onderstroom – dat wat het oog niet ziet. Als vrouw van een nuchtere chirurg levert dat uiteraard interessante gesprekken op; als moeder van drie enthousiaste jongens is het mijn redding wanneer de boel dreigt te ontploffen. Als coach of sparringpartner blijkt het een katalysator die maakt dat inzichten elkaar als vanzelf in rap tempo opvolgen – er ontstaat helderheid, verbinding en ruimte.

IK GELOOF…

…in mensen; dat je dromen niet voor niks hebt – als je iets écht wilt, zijn er altijd mogelijkheden!

IK HOU VAN…

…een ontwakende stad in de zomer; spelen met verf op een zelfgemaakt doek; wilde bosbessen eten tot je tong zwart ziet; hard zingend stampen in plassen; zussenweekend; dauwdruppels op de vrouwenmantel in de achtertuin; lachsalvo’s op familieavonden; de kleuren in de lucht bij een ondergaande zon; een uitgelaten middag op het strand met harde wind, een voetbal en de vier leukste mannen die ik ken.

IK BEN OOK…

…te vinden in het boek “Als ik de baas zou zijn van de zorg”.

GRATIS E-BOOK!

Op (on)regelmatige basis

een dosis inspiratie in je inbox?

Meld je nu aan en je

ontvangt ook direct mijn gratis e-book

De Wereld Draait Wél Om Jou.

*

7 waardevolle tips

om dicht bij jezelf te blijven;

dan ben je immers op je best.