PROJECT96
Heb je een briljant idee? Mail me, ik ben nieuwsgierig zoals je weet ;)

Email: celine@project96.nl

Mijn belevenissen volgen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
aanbod
17558
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17558,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

ONDERWEG

Al lopend op jouw pad zijn er wellicht momenten waarop je een frisse blik kunt gebruiken. Ik kan je die op drie verschillende manieren bieden, je vindt ze hieronder. Mocht je eerst wat meer over mij willen lezen, klik dan hier.

DE ONLINE CURSUS

Als je wilt leven vanuit nieuwsgierigheid & verwondering, op zoek bent naar creativiteit & plezier, maar ook écht stappen wilt zetten op jouw pad, dan is deze cursus je katalysator. In zes weken tijd – of langzamer – een reis langs je zintuigen; wie weet ontdek je onderweg je zesde wel…

DE POWER-CALL

Een uur lang mijn creatieve brein en open vizier tot je beschikking. Jij brengt jouw belangrijkste vraag van het moment in en samen onderwerpen we die aan een grondig onderzoek. Ik stem af en stel vragen, waardoor de essentie snel bloot ligt – dat brengt dingen in beweging.

DE ENERGIETEKENING

Een tekening, afgestemd op jouw energie. De tekening nodigt je uit dichter naar jezelf toe te bewegen, opent, zonder woorden, in je eigen tijd en tempo. Jij hoeft daar niets anders voor te doen dan ernaar kijken. Hier vind je voorbeelden en lees je hoe het idee van de tekening is ontstaan.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Over mij:

“Ik had meteen het gevoel dat ik in een veilige setting was, en je brengt dingen ook met humor. Het ging over belangrijke dingen, maar wel op een luchtige, positieve en inspirerende manier...

…Wat ik ook positief vind, is jouw achtergrond; de combinatie van studies en werkervaring. Vaak heeft iemand of het een of het ander waardoor je als ‘coachee’ het idee krijgt dat iemand niet alle facetten begrijpt/kent, en jij hebt die kennis en ervaring juist wél.”

Over de energietekening:

Je tekening maakte dat ik ging bewegen. Alsof ik helemaal werd uitgelijnd. Ik kan er heel veel dynamieken in voelen die ik ook in mezelf aan het ontdekken ben.

&

'Een energie tekening, tuurlijk Céline!' Ik wist niet wat ik moest verwachten en zelfs toen ik de tekening in handen had wist in niet waar ik naar keek. Pas later begon ik te voelen wat het lijnenspel voor mij zou kunnen betekenen of misschien wel over mij zou kunnen zeggen. ...

…Het is een tekening die ik nog regelmatig weer bekijk, die mij raakt en die elke keer weer anders lijkt. Soms vraag ik me af of ze niet van afstand een paar lijntjes toegevoegd heeft ;)”

(Hier vind je meer reacties en voorbeelden van tekeningen.)

Over de online cursus:

De training heeft mij geholpen om te kiezen voor een nieuwe weg (stoppen met een baan waar ik erg ongelukkig was), weliswaar niet direct, maar het zaadje is door de cursus zeker geplant...

…De online training ‘Volg wat je raakt’ is een heel fijne ontdekkingstocht! De woorden, beelden en filmpjes zijn uitnodigend, inspirerend, niet veroordelend en gelukkig niet dwingend maar met humor!”

(Hier volg je de eerste ‘les’. Gratis.)

PLAN EEN POWER-CALL ALS JE:

…behoefte hebt aan een helikopter view, een oordeelloze frisse blik die je helpt zien wat wél kan

…het gevoel hebt in cirkeltjes te lopen, moeite hebt een bepaalde beslissing te nemen, merkt dat je hoofd en hart botsen – kortom dat het niet stroomt

…bloedeerlijk tegen jezelf durft te zijn

Jouw investering: 62 euro

Doen? Mail me!

EEN TEKENING IS IETS VOOR JOU ALS JE:

 

…voelt dat dat zo is – op wat voor manier dan ook

…erop durft te vertrouwen dat de tekening zijn werk doet, ook als jij daar niets van merkt

…iets anders zoekt dan een gesprek, traject of cursus, maar wel op een zachte manier in beweging wilt komen

Jouw investering: 62 euro

Ja? Mail me!

IK BEN…

Céline Leijnen-de Bont (1979); nieuwsgierig naar het leven en altijd open voor nieuwe perspectieven. Van origine ben ik arts-acupuncturist, maar ik bleek zonder naalden beter in mijn element. Ik maak gebruik van de onderstroom – dat wat het oog niet ziet. Als vrouw van een nuchtere chirurg levert dat uiteraard interessante gesprekken op; als moeder van drie enthousiaste jongens is het mijn redding wanneer de boel dreigt te ontploffen. Als coach of sparringpartner blijkt het een katalysator die maakt dat inzichten elkaar als vanzelf in rap tempo opvolgen – er ontstaat helderheid, verbinding en ruimte.

IK GELOOF…

…in mensen; dat je dromen niet voor niks hebt – als je iets écht wilt, zijn er altijd mogelijkheden!

IK HOU VAN…

…een ontwakende stad in de zomer; spelen met verf op een zelfgemaakt doek; wilde bosbessen eten tot je tong zwart ziet; hard zingend stampen in plassen; zussenweekend; dauwdruppels op de vrouwenmantel in de achtertuin; lachsalvo’s op familieavonden; de kleuren in de lucht bij een ondergaande zon; een uitgelaten middag op het strand met harde wind, een voetbal en de vier leukste mannen die ik ken.

IK BEN OOK…

…te vinden in het boek “Als ik de baas zou zijn van de zorg”.

GRATIS E-BOOK!

Op (on)regelmatige basis

een dosis inspiratie in je inbox?

Meld je nu aan en je

ontvangt ook direct mijn gratis e-book

De Wereld Draait Wél Om Jou.

*

7 waardevolle tips

om dicht bij jezelf te blijven;

dan ben je immers op je best.