PROJECT96
Heb je een briljant idee? Mail me, ik ben nieuwsgierig zoals je weet ;)

Email: celine@project96.nl

Volg PROJECT96 op:
Of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
www.project96.nl | aanbod
17558
page-template-default,page,page-id-17558,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ONDERWEG

Al lopend op jouw pad zijn er wellicht momenten waarop je een frisse blik kunt gebruiken. De online cursus kan dan een uitkomst zijn, maar ik kan hem je ook persoonlijk bieden. En wel op twee manieren.

DE POWER-CALL

Een uur lang mijn creatieve brein en open vizier tot je beschikking. Jij brengt jouw belangrijkste vraag van het moment in en samen onderwerpen we die aan een grondig onderzoek. Reken maar dat deze aanpak op meerdere vlakken dingen voor je in beweging brengt!

*

Ik ben er om je van inspiratie te voorzien, je te prikkelen en misschien zelfs wel uit de tent te lokken :). Met uiteindelijk altijd praktische handvatten, want je weet: pas als je gaat doen…  

DE BOOST-SESSIE

Tweeënhalf uur (één-op-één) intensief werken aan je droom, verlangen of andere specifieke vraag. Ik maak onder meer gebruik van gespreksvormen, visualisatie, creatieve opdrachten én leer je luisteren naar wat je lichaam je vertelt.

*

Met de tips en tools uit de sessie kun je minstens drie maanden vooruit!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Over mij:

“Ik had meteen het gevoel dat ik in een veilige setting was, en je brengt dingen ook met humor. Het ging over belangrijke dingen, maar wel op een luchtige, positieve en inspirerende manier.

Wat ik ook positief vind, is jouw achtergrond; de combinatie van studies en werkervaring. Vaak heeft iemand of het een of het ander waardoor je als ‘coachee’ het idee krijgt dat iemand niet alle facetten begrijpt/kent, en jij hebt die kennis en ervaring juist wél.”

Over de boost-sessie:

“Het heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht, omdat de sessie op alle vlakken input heeft gegeven. Zowel op het gebied van mijn droom (waar ik naar toe wil), als het een plaatsje geven waar ik vandaan kom en hoe ik mijn karakter in deze kan inzetten en loslaten.”

PLAN EEN POWER-CALL ALS JE:

…behoefte hebt aan een helikopter view, een oordeelloze frisse blik die je helpt zien wat wél kan

…het gevoel hebt in cirkeltjes te lopen, moeite hebt een bepaalde beslissing te nemen, merkt dat je hoofd en hart botsen – kortom dat het niet stroomt

…bloedeerlijk tegen jezelf durft te zijn

Jouw investering: 75 euro incl. BTW

Doen? Mail me!

NA EEN

BOOST-SESSIE:

…sta je sterker & weet je dieper

…is het makkelijker om bij het maken van keuzes dicht bij jezelf te blijven

…is de eerste concrete stap richting je droom helder

Jouw investering: 300 euro incl. BTW.

Locatie: Leiden

Iets voor jou? Mail me!

IK BEN…

…Céline Leijnen-de Bont (1979).

Ik ben afgestudeerd in het gezondheidsrecht, werd later alsnog arts en specialiseerde me in de acupunctuur. Maar eigenlijk ben ik nu pas op mijn plek. Mijn weg was dus niet recht. Verre van zelfs. Anderen begrepen dat niet altijd, dat vond ik lastig. Ik leerde daardoor te vertrouwen op mezelf, op wat goed voelt. Vanuit die verbinding met mijn lijf en met een hoofd vol kennis en inspiratie, ga ik nieuwsgierig mijn hart achterna. Dat gun ik jou ook. Dromen heb je niet voor niks – als je iets écht wilt, zijn er altijd mogelijkheden!

IK GELOOF…

…in mensen; dat kleine stapjes in de juiste richting een groot positief gevolg kunnen hebben; dat het het altijd waard is je dromen na te jagen.

IK HOUD VAN…

…een ontwakende stad in de zomer; avonturen; spelen met verf op een zelfgemaakt doek; spontaan aanschuivende gasten aan een goed gevulde eettafel; hard zingend stampen in plassen; zussenweekend; de kleuren in de lucht bij een ondergaande zon; in stilte genieten van de lachsalvo’s op familieavonden; een uitgelaten middag op het strand met harde wind, een voetbal en de vier leukste mannen die ik ken.

IK BEN OOK…

…als coach betrokken bij zowel het coachcafé als het carrièrecafé van de Universiteit Leiden

…te vinden in het boek “Als ik de baas zou zijn van de zorg”.

GRATIS E-BOOK!

Op (on)regelmatige basis

een dosis inspiratie in je inbox?

Meld je nu aan en je

ontvangt ook direct mijn gratis e-book

De Wereld Draait Wél Om Jou.

*

7 waardevolle tips

om dicht bij jezelf te blijven;

dan ben je immers op je best.