PROJECT96
Heb je een briljant idee? Mail me, ik ben nieuwsgierig zoals je weet ;)

Email: celine@project96.nl

Mijn belevenissen volgen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
HET LEVEN IS EEN DANS – DOOR TIBOR OLGERS
17815
post-template-default,single,single-post,postid-17815,single-format-video,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

HET LEVEN IS EEN DANS – DOOR TIBOR OLGERS

Tibor Olgers…ik vind deze man zo sterk en origineel in zijn woordkeuze. Iedere keer dat ik iets van hem lees of kijk denk ik het opnieuw. En ja, officieel is hij business coach, maar ook als jij iemand bent zonder business prikkelt hij en zet aan tot nadenken. Dit filmpje is een van mijn favorieten.