PROJECT96
Heb je een briljant idee? Mail me, ik ben nieuwsgierig zoals je weet ;)

Email: celine@project96.nl

Mijn belevenissen volgen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.
Projecten
15441
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15441,bridge-core-2.3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

 HET EXPERIMENT

In 2014 hing ik mijn artsentitel aan de wilgen, sloot ik mijn acupunctuurpraktijk en startte een experiment: wat gebeurt er als ik mijn nieuwsgierigheid de leiding geef? Ik belandde tot mijn eigen verrassing – met allerlei vooroordelen en frisse weerstand – in de online workshop Being The Source Of Love gegeven door Sheva Carr.

En dit gegeven bleek zomaar ineens de inspiratie voor PROJECT96.

HET ONDERZOEK

Want wat is liefde eigenlijk, behalve rode harten, romantiek en tortelduiven? Een groot gevoel. Een immense kracht. Maar in de volksmond vaak ook zweverig, soft en  niet-stoer. Hoe komt dat? Belangrijker nog: wat vind ik daar zelf van?

En als het Sanskriet 96 woorden heeft voor liefde, hoeveel heb ik er dan wel niet?

Best veel, kwam ik achter. Het zijn de waarden die als een rode draad door mijn leven lopen. Geheugensteuntjes die me helpen te doen wat klopt. Ik besloot er projecten van te maken – misschien wel 96.

DE PROJECTEN

Mijn woorden voor liefde zijn niets zonder actie, dus worden het projecten. Dat betekent in plaats van blijven denken, dromen of dralen: doen. Hier. Nu. Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik gezonder ben als ik mijn hart volg.

En ook op weg naar de 96 begin je gewoon bij één!

…je eigen weg gaan

#volgwatjeraakt
It's never too late to be who you might have been. - George Eliot
jouw maat

P96.1 ~ Een online cursus die je helpt nieuwsgierig te kijken, creatief te denken en daadkrachtig(er) te doen. Dan wandelt dat eigen pad namelijk het lekkerst!

…buiten zijn

#laatbuitenbinnenkomen
I only went out for a walk and finally concluded to stay out till sundown, for going out, I found, was really going in. - John Muir

P96.2 ~ Zo boven, zo beneden; zo binnen, zo buiten. Zie je dat ook letterlijk terug? Zo ja, waar en hoe dan? Een zoektocht naar dat wat binnen buiten maakt en andersom.

…experimenteren

#speeljevrij
Regard everything as an experiment. - Corita Kent

P96.3 ~ Een manier om dat te doen waarvan je dacht dat je het niet durfde of kon. Het experiment als speelruimte. In dit geval was de onderzoeksvraag: kan ik energie ook tekenen?

…jezelf aankijken

#benjeeigenschuurpapier
Integrity is doing the right thing even when no one is watching. - C.S. Lewis

P96.4 ~ De uitdaging: 100% eerlijk zijn tegen mezelf. Het inzicht: ik leid mezelf geregeld om de tuin. Het besluit: die momenten vangen in soundbites van een paar minuten – groeikansen zijn er immers om te delen!

DROMEN

Of je nou creatief ondernemer bent, een twijfelende student, keiharde zakenvrouw, huisvader of iets ertussenin, dromen hebben we allemaal. Maak ze waar!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang op (on)regelmatige basis een dosis inspiratie in je inbox.